Onze keuken gelegen in de tuin van ons filiaal het speelhuisje, staat garant voor dagelijks verse voeding.

 

Ons keukenteam bestaande uit Cathy, Annemie, Sydney en Fien is dagelijks heel vroeg in de weer om onze kindjes de nodige voedingsstoffen te bezorgen.

 

In de voormiddag krijgen ze een stukje fruit aangeboden.

 

’s Middags krijgt iedereen een verse warme maaltijd gepresenteerd bestaande uit aardappelen, pasta of rijst met groenten en vlees of vis.

Bent u vegetarisch, is uw kind allergisch wij passen onze menu aan.

 

In de namiddag krijgen de baby’s verse fruitpap, vanaf de peuterleeftijd wordt er overgeschakeld in stukjes fruit, een zuivelproductje, verse soep en soms al eens pannenkoeken, ………

 

Om 17u krijgen al onze kinderen zelfgebakken verse boterhammetjes. Al ons brood wordt in onze eigen keuken gebakken op artisanale wijze. Onze kindjes vinden dit dan ook zeer lekker. De kindjes krijgen als broodbeleg, charcuterie, smeerkaas, choco, confituur,…..

 

Wij vinden het zeer belangrijk dat er in ons kinderdagverblijf een evenwichtige voeding wordt voorgeschoteld, dit is dan ook de reden waarom wij voor een extra keukenteam hebben gekozen. Het is niet de taak van de kinderverzorgsters om voor de voeding van onze kinderen te zorgen, zij hebben als taak op de eerste plaats om met onze kindjes te spelen en onze collega’s van het keukenteam hebben de taak om voor een verse, gezonde voeding te zorgen.

 

 

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!